Poraz Krke pred domačimi gledalci

Foto: KK KRKA/DRAGO PERKO/KOSARKA.SI
Foto: KK KRKA/DRAGO PERKO/KOSARKA.SI
Košarkarji Krke so v 4. krogu lige Aba izgubili z Zadrom s 75:88 (16:23, 26:48, 49:68).
Oglej si celoten članek

Košarkarji Krke so slabo začeli niz tekem proti nasprotnikom, s katerimi naj bi se v tej sezoni borili za mesta v spodnji polovici lige Aba. Zadar je v Novem mestu slavil z 88:75.

Krka je v uvodnih treh krogih dvakrat gostovala - zmagala je pri FMP, proti Partizanu in Budućnosti pa ni imela realnih možnosti za zmago. V naslednjem krogu jo čaka gostovanje pri Mornarju, nato še eno pri Studentskem centru, temu pa sledita preizkušnji doma s Cibono in v gosteh z Mego.

Varovanci trenerja Gašperja Okorna so razočarali zvesto domačo publiko. Odpovedali so v vseh elementih košarkarske igre, predvsem pa so igrali nemotivirano in brez prave agresivnosti. Tekmec jim je tako že v prvem polčasu zbežal na neulovljivo razliko, slika na parketu dvorane Leon Štukelj pa se ni spremenila niti v drugih dvajsetih minutah.

Iz sivega povprečja sta po točkovnem izkupičku izstopala le Leon Stergar s 23 točkami (trojke 4:5, 8 skokov, 4 podaje, indeks 32) in Jairus Hamilton, ki je dosegel 17 točk (trojke 3:7).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.