Šport > Košarka
212 ogledov

Poraz Krke pred domačimi gledalci

Jan Špan KK KRKA/DRAGO PERKO/KOSARKA.SI
Košarkarji Krke so v 4. krogu lige Aba izgubili z Zadrom s 75:88 (16:23, 26:48, 49:68).

Košarkarji Krke so slabo začeli niz tekem proti nasprotnikom, s katerimi naj bi se v tej sezoni borili za mesta v spodnji polovici lige Aba. Zadar je v Novem mestu slavil z 88:75.

Krka je v uvodnih treh krogih dvakrat gostovala - zmagala je pri FMP, proti Partizanu in Budućnosti pa ni imela realnih možnosti za zmago. V naslednjem krogu jo čaka gostovanje pri Mornarju, nato še eno pri Studentskem centru, temu pa sledita preizkušnji doma s Cibono in v gosteh z Mego.

Varovanci trenerja Gašperja Okorna so razočarali zvesto domačo publiko. Odpovedali so v vseh elementih košarkarske igre, predvsem pa so igrali nemotivirano in brez prave agresivnosti. Tekmec jim je tako že v prvem polčasu zbežal na neulovljivo razliko, slika na parketu dvorane Leon Štukelj pa se ni spremenila niti v drugih dvajsetih minutah.

Iz sivega povprečja sta po točkovnem izkupičku izstopala le Leon Stergar s 23 točkami (trojke 4:5, 8 skokov, 4 podaje, indeks 32) in Jairus Hamilton, ki je dosegel 17 točk (trojke 3:7).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.