''Poraz proti Ajaxu je katastrofa''

Foto: EPA
Foto: EPA
Branilec Barcelone Gerard Piqué je poraz katalonske ekipe proti Ajaxu (1:2) označil za ''katastrofo''.
Oglej si celoten članek

Barcelona je v petem krogu Lige pvakov ob odsotnosti poškodovanega Lionela Messija izgubila proti Ajaxu (1:2), kljub porazu pa so si Katalonci zagotovili napredovanje v osmino finala.

Gerard Piqué je po tekmi priznal, da se Barcelona lahko poslovi od petega naslova v Ligi prvakov, če v nadaljevanju tekmovanja ne bodo dvignili svoje forme. ''Odigrali smo grozen prvi polčas. Nimamo izgovora, to je katastrofa. Kar se je zgodilo v prvem polčasu, se ne sme več zgoditi. Pristop je bil napačen in tega se zaveda celotna ekipa,'' je priznal Piqué.

Domači nogometaši so povedli v 19. minuti, ko je zadel Thulani Serero, pred koncem prvega polčasa pa je na 2:0 povišal Danny Hoesen, kar je botrovalo nesreči na tribunah. Xavi je v 49. minuti z uspešno izvedeno enajstmetrovko znižal zaostanek, a Barçi do konca ni uspelo spreobrniti izida.

''Ajax je igral bolj intenzivno. V prvem polčasu so bili veliko boljši in v Evropi si ne moreš privoščiti, da oddaš polovico tekme,'' je dodal španski branilec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.