Poredni Bilica skopal jamico

Foto: Žurnal24 Fabio Bilica med dotičnim opravilom. (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Fabio Bilica iz Fenerbahčeja je pred izvajanjem 11-metrovke za nasprotno ekipo poredno skopal "jamico", zato je imel izvajalec Bobo veliko težav z nameščanjem žoge. Naposled je – zgrešil.
Oglej si celoten članek

Tako ali tako sodnik ne bi smel dosoditi 11-metrovke. Delivec pravice je to očitno dojel, zato Bilice ni opozoril, ko je kopal.
Cristoph Daum, trener Fenerbahčeja
Fabio Bilica je na tekmi svojega Fenerbahčeja, ki je od prve minute srečanja vodil z 1:0, proti Bešiktašu v 65. minuti zakrivil 11-metrovko. Meni nič, tebi nič je odšel do bele točke in začel na njej kopati. Izvajalec Bobo jo je tudi ob pomoči sodnika poskušal zakrpati, a ni šlo. Naposled je obupal, vzel zalet, ustrelil in – zgrešil. Do konca je ostalo pri 1:0 in Fener je ostal v dirki za naslov.

"Sramota! Bilica je s to potezo osramotil sebe in dres, ki ga nosi. Soigralcem, nasprotnikom in navijačem dolguje opravičilo," je vrelo iz razkačenega trenerja oškodovane ekipe Mustafe Denizlija, s katerim deli mnenje večina turške javnosti. Pojavile so se govorice, da bo klub z njim prekinil pogodbo, zgodilo pa se je ravno obratno – ponudil mu je novo.

"Tako ali tako sodnik ne bi smel dosoditi 11-metrovke. Delivec pravice je to očitno dojel, zato Bilice ni opozoril, ko je kopal," pa meni trener Fenerbahčeja Cristoph Daum.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.