Šport > Nogomet
16 ogledov

Poredni Bilica skopal jamico

Fabio Bilica med dotičnim opravilom. (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Fabio Bilica iz Fenerbahčeja je pred izvajanjem 11-metrovke za nasprotno ekipo poredno skopal "jamico", zato je imel izvajalec Bobo veliko težav z nameščanjem žoge. Naposled je – zgrešil.

Tako ali tako sodnik ne bi smel dosoditi 11-metrovke. Delivec pravice je to očitno dojel, zato Bilice ni opozoril, ko je kopal.
Cristoph Daum, trener Fenerbahčeja
Fabio Bilica je na tekmi svojega Fenerbahčeja, ki je od prve minute srečanja vodil z 1:0, proti Bešiktašu v 65. minuti zakrivil 11-metrovko. Meni nič, tebi nič je odšel do bele točke in začel na njej kopati. Izvajalec Bobo jo je tudi ob pomoči sodnika poskušal zakrpati, a ni šlo. Naposled je obupal, vzel zalet, ustrelil in – zgrešil. Do konca je ostalo pri 1:0 in Fener je ostal v dirki za naslov.

"Sramota! Bilica je s to potezo osramotil sebe in dres, ki ga nosi. Soigralcem, nasprotnikom in navijačem dolguje opravičilo," je vrelo iz razkačenega trenerja oškodovane ekipe Mustafe Denizlija, s katerim deli mnenje večina turške javnosti. Pojavile so se govorice, da bo klub z njim prekinil pogodbo, zgodilo pa se je ravno obratno – ponudil mu je novo.

"Tako ali tako sodnik ne bi smel dosoditi 11-metrovke. Delivec pravice je to očitno dojel, zato Bilice ni opozoril, ko je kopal," pa meni trener Fenerbahčeja Cristoph Daum.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.