Pornesa "napadla" mladega zvezdnika, ta ni ostal dolžan

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Za bogatimi mladimi nogometaši gleda veliko žensk, nekatere so bolj vsiljive od drugih.
Oglej si celoten članek

Vse več ljubiteljev nogometa spoznava sposobnosti Joãa Félixa. Devetnajstletni Portugalec v domovini velja za naslednika Cristiana Ronalda, s predstavami v dresu Benfice pa je postal tarča najbogatejših evropskih klubov.

Foto/Video Misica, reprezentantka ... in prava paša za oči

Félix, ki je v pretekli sezoni odigral 43 tekem in na njih dosegel 20 golov, pa ni le tarča nogometnih velikanov, ampak tudi atraktivnih žensk.

Pred časom je na njegov Instagram profil pisala Diana Melancia, na Portugalskem precej znana pornesa. Melancia, z zanjo značilno masko in bujno zadnjico, je pri mladeniču vzbudila nemalo pozornosti. Félix ji je odpisal v duhu, ki ne izključuje nadaljnih kontaktov.

Kdo ve, morda pa bo Melancia (njen Instagram profil si lahko ogledate NA TEJ POVEZAVI) prej omrežila Félixa, kot pa kakšen od bogatih evropskih snubcev.

Foto: Epa João Félix Joao Felix

Daleč spredaj Najbolje plačan v zgodovini, pa zanj najbrž niste slišali

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.