Šport
9173 ogledov

Misica, reprezentantka ... in prava paša za oči

Cindy Marina Instagram
V ZDA rojena albanska odbojkarica ima zaradi svojih talentov v življenju odprte številne možnosti.

Cindy Marina se je rodila v Chicagu. Danes dvajsetletna športnica igra odbojko za University of South California, obenem pa ima še obetavno manekensko kariero.

Sonia Isaza Foto/Video Šport Vroča zvezdnikova izbranka jih dviguje

Marina ima albanske korenine in je pred kratkim dobila vabilo v albansko člansko reprezentanco, za katero je tudi že zaigrala. 

Letos se je v Skadru udeležila tekmovanja za albansko Miss Universe in bila izbrana za najlepšo, tako da bo svojo državo predstavljala na svetovnem izboru.

"To je bila neverjetna, sijajna izkušnja. Komaj čakam, da bom zastopala Albanijo na svetovnem izboru," je bila po zmagi v Skadru navdušena Marina.

Njen oče Ardian je bil nogometaš, mati Kristina odbojkarica. Cindy je ime dobila po sloviti manekenki Cindy Crawford in treba je priznati, da sta starša odlično izbrala naziv za svojo hčerko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Swimsuit!! 💥

A post shared by Cindy Marina (@cindymarinaa) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

See you next fall 💥

A post shared by Cindy Marina (@cindymarinaa) on

Komentarjev 1
  • Dakota_Thornton 13:46 20.junij 2019.

    Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil pred 2 meseci in v prvem mesecu te dejavnosti sem zaslužil 20544 $. Lahko rečem, da se je moje življenje ...prikaži več popolnoma izboljšalo! Preveri, kaj delam. obisk ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com