Šport
162 ogledov

Izjemna slovenska odbojkarica okrepila evropske prvakinje

Iza Mlakar
Iza Mlakar bo Maribor zamenjala za Novaro.

Odbojkarica šestnajstkratnih državnih prvakinj iz Maribora, Nove KBM Branika, Iza Mlakar se je odločila za nov izziv. Korektorica, članica slovenske reprezentance, je podpisala enoletno pogodbo z italijansko ekipo Igor Volley Novara, ki je v letošnji sezoni slavila v evropski ligi prvakinj.

Igor Novara Volley | Avtor: Profimedia Profimedia

"Za mano je sedem sijajnih, a tudi napornih sezon. Vesela sem, da odhajam veliko bolj zrela, kot sem bila pred štirimi leti, ko sem začutila željo po igranju v tujini, vendar sem zaradi študija medicine, ki sem ga vsa štiri leta usklajevala z odbojko, v Mariboru tudi ostala. Zdaj odhajam ponosna na vse, kar sem tukaj v Sloveniji dosegla in se hkrati veselim novih izzivov," je sporočila Mlakarjeva.

Iza Mlakar | Avtor: Profimedia Profimedia

"Novo poglavje v mojem življenja se začenja v sosednji Italiji, pri odbojkarskem klubu Igor Volley Novara. Klub mi je ponudil priložnost, ki sem jo z veseljem sprejela, saj verjamem, da bo to nov mejnik v moji karieri in podlaga za nadaljnji lastni razvoj. S klubom sem sklenila enoletno pogodbo. Igranje za takšen klub je zame velika čast in zavedam se, da hkrati tudi velika odgovornost. Tam se bom morala ponovno dokazati," je sklenila slovenska korektorica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice