Šport
8179 ogledov

Bivši selektor umrl v prometni nesreči

Miroslav Aksentijević
Hrvaški in srbski šport žalujeta za odbojkarskim strokovnjakom.

V soboto je umrl nekdanji selektor hrvaške ženske odbojkarske reprezentance Miroslav Aksentijević. Srbski strokovnjak s hrvaškim potnim listom je bil udeležen v prometno nesrečo pri Rumi.

Po poročanju srbskih medijev je bil Aksentijević v trenutku nesreče na motorju, ko je vanj priletelo osebno vozilo. 45-letni trener je bil hitro prepeljan v bolnišnico v Šabcu, a mu niso mogli več pomagati.

"V nejeveri in z veliko žalostjo vsem našim odbojkarskim prijateljem sporočamo, da je danes ugasnilo življenje nekdanjega selektorja hrvaške reprezentance Miroslava Aksetijevića. S tragično prometno nesrečo se je končala športna in življenjska zgodba našega trenerja in prijatelja. V takšnih trenutkih je težko najti prave besede, toda v mislih smo z družino in ji pošiljamo izraze sožalja od vseh delavcev v hrvaški odbojkarski družini," so zapisali pri odbojkarski zvezi Hrvaške.

Aksentijević je z ekipo Varaždina leta 2004 in 2005 postal državni prvak, izbrano vrsto Hrvaške pa je vodil na EP 2009 in SP 2010, nato pa med letom 2015 in 2017 še drugič sedel na klop naših južnih sosed.

niki lauda V 71. letu Šport Umrl je Niki Lauda

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.