Porto bo ostal brez Casillasa

Foto: Epa iker casillas
Legendarni španski vratar se bo poslovil po koncu sezone.
Oglej si celoten članek

Portugalski nogometni velikan Porto se bo zaradi finančnih težav po sezoni odrekel nekaterim nogometašem, med njimi tudi nekdanjemu španskemu reprezentantu Ikerju Casillasu.

Francisco Marques, Portov predstavnik za stike z javnostmi, je dnevniku A Bola pojasnil, da bo nekdanji zmagovalec lige prvakov moral prekiniti pogodbe najbolje plačanih igralcev.

"Na primer Casillasu se pogodba izteče ob koncu sezone. Je pa zelo zajetna pogodba. Do konca sezone mu bomo pač plačevali, drugače ne gre. Toda ko se to konča, bo sprostilo na milijone evrov," je dejal Marques.

Izkušeni vratar Casillas je rekorder po številu nastopov za špansko reprezentanco, zbral jih je 167.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.