Porto se želi znebiti Casillasa

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski nogometni velikan je priznal, da je z nakupom vratarja Ikerja Casillasa sprejel napačno odločitev.
Oglej si celoten članek

Portugalski nogometni velikan Porto je pred sezono iz Real Madrida pripeljal legendarnega španskega vratarja Ikerja Casillasa, a vodstvo kluba to potezo obžaluje.

Štiriintridesetletni Casillas je namreč v sezoni storil kar nekaj velikih napak, zaradi katerih je izgubil zaupanje tako pri navijačih kot pri vodstvu kluba, ki bi se ga rado rešilo.

"Nakup je bila slaba poteza. Njegove napake so imele hude posledice, zaradi njega smo izgubili prvenstvo in izpadli iz lige prvakov. Najboljše za obe strani bi bil njegov odhod, toda težavo predstavlja njegova plača. Zanimanje zanj je pokazal New York City, upam, da se bo iz tega kaj izcimilo," je dejal Pinto da Costa, predsednik Porta, ki na prvenstveni lestvici zaseda tretje mesto.

Casillas, ki je za reprezentanco Španije že odigral 165 tekem, ima s Portugalci dveletno pogodbo, v njej pa obstaja opcija, da se jo podaljša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.