Šport > Nogomet
43 ogledov

Porto se želi znebiti Casillasa

iker casillas EPA
Portugalski nogometni velikan je priznal, da je z nakupom vratarja Ikerja Casillasa sprejel napačno odločitev.

Portugalski nogometni velikan Porto je pred sezono iz Real Madrida pripeljal legendarnega španskega vratarja Ikerja Casillasa, a vodstvo kluba to potezo obžaluje.

Štiriintridesetletni Casillas je namreč v sezoni storil kar nekaj velikih napak, zaradi katerih je izgubil zaupanje tako pri navijačih kot pri vodstvu kluba, ki bi se ga rado rešilo.

"Nakup je bila slaba poteza. Njegove napake so imele hude posledice, zaradi njega smo izgubili prvenstvo in izpadli iz lige prvakov. Najboljše za obe strani bi bil njegov odhod, toda težavo predstavlja njegova plača. Zanimanje zanj je pokazal New York City, upam, da se bo iz tega kaj izcimilo," je dejal Pinto da Costa, predsednik Porta, ki na prvenstveni lestvici zaseda tretje mesto.

Casillas, ki je za reprezentanco Španije že odigral 165 tekem, ima s Portugalci dveletno pogodbo, v njej pa obstaja opcija, da se jo podaljša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.