Porzingis o svojem odnosu do Dončića

Foto: Profimedia Kristaps Porzingis in Luka Dončić
Latvijec se je odzval na izjave lastnika Marka Cubana.
Oglej si celoten članek

Mark Cuban, lastnik franšize Dallas Mavericks, je pred kratkim spregovoril o medsebojnem odnosu med največjima zvezdnikoma v ekipi. Namignil je, da se Luka Dončić in Kristaps Porzingis zunaj parketa ne razumeta najboljše. Latvijec je nesoglasja zanikal v pogovoru za špansko Marco.

"Nikoli nisem imel zunaj igrišč težave s soigralci, vedno sem se dobro razumel z njimi. Ne vem o čem je govoril Cuban. Trudim se biti najbolj profesionalen, kar sem lahko, po najboljših močeh želim narediti to, kar moram storiti, da sem lahko 'pravi vojak' te ekipe," je izjavil Porzingis.

Cuban je sicer sedanji udarni dvojec Dallasa primerjal s tistim, ki sta ga sestavljala Dirk Nowitzki in Jason Terry. Slednja sta potrebovala kar nekaj časa, da sta se ujela, a naposled Mavericks popeljala do naslova v ligi NBA. 

"Na parketu delujeta dobro," je o slovensko-latvijski navezi tako izjavil lastnik Dallasa in nadaljeval: "S tem ne želim reči, da ni bilo nekaj manjših nesoglasij, ker so bila. To bi primerjal z Jetom in Dirkom, ki na začetku nista bila najboljša prijatelja, a je njun odnos sčasoma zrastel, na koncu sta bila velika prijatelja. To je le del procesa, ko imaš mlade fante, ki še odraščajo. Trajalo je neskončno, da sta Jet in Dirk nekaj skupaj naredila tudi zunaj parketa. Zelo dolgo." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.