Šport > Košarka
9274 ogledov

Porzingis o svojem odnosu do Dončića

Kristaps Porzingis in Luka Dončić Profimedia
Latvijec se je odzval na izjave lastnika Marka Cubana.

Mark Cuban, lastnik franšize Dallas Mavericks, je pred kratkim spregovoril o medsebojnem odnosu med največjima zvezdnikoma v ekipi. Namignil je, da se Luka Dončić in Kristaps Porzingis zunaj parketa ne razumeta najboljše. Latvijec je nesoglasja zanikal v pogovoru za špansko Marco.

"Nikoli nisem imel zunaj igrišč težave s soigralci, vedno sem se dobro razumel z njimi. Ne vem o čem je govoril Cuban. Trudim se biti najbolj profesionalen, kar sem lahko, po najboljših močeh želim narediti to, kar moram storiti, da sem lahko 'pravi vojak' te ekipe," je izjavil Porzingis.

Cuban je sicer sedanji udarni dvojec Dallasa primerjal s tistim, ki sta ga sestavljala Dirk Nowitzki in Jason Terry. Slednja sta potrebovala kar nekaj časa, da sta se ujela, a naposled Mavericks popeljala do naslova v ligi NBA. 

"Na parketu delujeta dobro," je o slovensko-latvijski navezi tako izjavil lastnik Dallasa in nadaljeval: "S tem ne želim reči, da ni bilo nekaj manjših nesoglasij, ker so bila. To bi primerjal z Jetom in Dirkom, ki na začetku nista bila najboljša prijatelja, a je njun odnos sčasoma zrastel, na koncu sta bila velika prijatelja. To je le del procesa, ko imaš mlade fante, ki še odraščajo. Trajalo je neskončno, da sta Jet in Dirk nekaj skupaj naredila tudi zunaj parketa. Zelo dolgo." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice