Šport > Košarka
1899 ogledov

Durant: "Jokića, Giannisa in Dončića ne moreš ustaviti!"

Kevin Durant Brokklyn Nets Profimedia
Za nekatere trenutno najboljši košarkar na svetu je izustil velik kompliment na račun treh Evropejcev.

V noči na nedeljo po srednjeevropskem času so Brooklyn Nets na gostovanju pri Denver Nuggets po zaostanku z 21 točkami razlike uspeli zmagati (119:125) in prekiniti niz štirih zaporednih porazov.

Ključen za slavje je bil Kevin Durant, v statistiko je vpisal 33 točk (9-14 iz igre), 11 skokov in sedem asistenc. Po tekmi je stopil pred mikrofone.

Russell Westbrook NBA Šport Zgodovinski večer: "Človek, to je neverjetno!"

Duranta so vprašali, kaj si misli o prvem asu Denverja - Nikoli Jokiću. Slednji je glavni kandidat za naziv najkoristnejšega igralca sezone, proti Mrežicam je dosegel 29 točk, sedem skokov in šest podaj.

Nikola Jokić Kevin Durant Nuggets Nets | Avtor: Profimedia Profimedia

"Ne moreš ga ustaviti. Nobenega od teh fantov ne moreš ustaviti: Giannisa (Antetokounmpa, op. a.), (Luko, op. a.) Dončića, (Nikolo, op. a.) Jokića ..." je Durant dejal po srečanju v Coloradu.

Brooklyn, za katerega trenutno ne igra poškodovani James Harden, je ostal na drugem mestu v vzhodni konferenci. Prvo mesto bo skoraj zagotovo pripadlo Philadelphia 76ers, tik za Nets pa so Milwaukee Bucks.

Brooklyn je letos sestavil izjemno zvezdniško ekipo. Poleg Duranta in Hardna sta v zasedbi še Kyrie Irving in Blake Griffin, s klopi pa jih vodi debitantski trener Steve Nash.

kladivce dražba Dražba Šport 38 let staro majico prodali za več kot milijon evrov
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice