Šport > Košarka
5291 ogledov

Luka iskreno o svoji veliki pomanjkljivosti: "Moram delati na tem!"

Luka Dončić Profimedia
Dončić se je po zmagi nad Brooklynom dotaknil tudi ene najbolj perečih tem.

Luka Dončić kljub svoji mladosti naravnost navdušuje na parketih najmočnejše košarkarske lige na svetu. Mladi Slovenec je pri komaj 22 letih že eden najboljših ter najbolj prepoznavnih košarkarjev lige.

Toda Luka ne navdušuje navijače po celem svetu zgolj zaradi odličnih statističnih številk, temnveč prav zaradi te svoje mladostne razigranosti, ko je resnično očitno, kako se na igrišču zabava. Če se želite zaljubiti v košarko, si le poglejte nekaj Lukovih posnetkov. Človek lahko zgolj uživa v njegovih vragolijah in ljubezni do igre.

Luka Dončić Vrhunci večera Šport Luka osmešil nekdanjega MVP-ja, nato še zadel s svoje polovice

A vsa ta mladostniška navihanost in želja po zmagovanju imata tudi svoje napake, katerih se Luka še predobro zaveda.

Njegova ekipa Dallas Mavericks je namreč v noči na petek odpravila eno najboljših ekip lige, Brooklyn Nets, Luka pa se v intervjuju po tekmi sploh ni toliko dotaknil izjemne zmage, temveč je rajši spregovoril o največjih težavah, ki ga pestijo letošnjo sezono... tehničnih napakah!

Ljubljančan ima namreč že 15 tehničnih osebnih napak to sezono in pravi, da mora ostati zbran, da bo lahko popeljal teličke v končnico.

"Sezona je bila zelo dolga. Nisem bil pravi. Težko je ob vseh čustvih, ki jih občutite tekom tekme, toda očitno je, da moram prenehati s tem. Težko je, toda vem, da moram brzdati svoja čustva na igrišču. Preveč se pritožujem in vem, da moram na tem še delati. Na parket grem in skušam ostati miren ter se ne pogovarjati s sodniki," je eno svojih največjih šibkosti po tekmi pokomentiral slovenski zvezdnik Dallasa.

Luka Dončić Nori podatki Šport Dončićev učinek: v Dallasu kar mrgoli 'Lukov'
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice