Šport > Košarka
6701 ogledov

Trener razkril Dončićeve težave, Porzingis spet načet

Rick Carlisle Profimedia
Slovenski zvezdnik je zaradi poškodbe izpustil srečanje v Detroitu.

Dallas Mavericks so brez pomoči Luke Dončića premagali Detroit Pistons (105:115) in se utrdili na šestem mestu zahodne konference.

Luka Dončić NBA Šport Luka obsedel na klopi, Dallas našel novega junaka

Dončićeva odsotnost je prišla malce nepričakovano, uradno pojasnilo se glasi, da ima Slovenec načet komolec. Več o vsem skupaj je po srečanju proti Batom povedal trener Dallasa Rick Carlisle.

"Luka ima vse od sobotne tekme z LA Lakers težave s komolcem. Glede na to, kako obrambe igrajo proti njemu, je v zelo dobrem stanju. Igral je 16 tekem v nizu," je pojasnil Carlisle.

Za nameček se je spet poškodoval Kristaps Porzingis. Latvijec ima kronične težave s koleni in srečanja v "motornem mestu" ni končal.

"Pred začetkom tretje četrtine je do mene prišel vodja zdravstvene službe in mi povedal, da ima Kristaps težave z desnim kolenom in da ni več na voljo," je dejal Carlisle.

Dallas ima na računu 35 zmag in 27 porazov, do konca rednega dela pa bodo Teksačani odigrali še deset tekem. Trenutno so na šestem mestu, zmago pred Portlandom in zmago za LA Lakers.

Luka Dončić EuroBasket 2022 Šport Dončića takoj po žrebu zbodel Dirk Nowitzki
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice