Šport > Košarka
5543 ogledov

Po prekrokani noči sedel v napačen avto, zgodilo se je tole

sterling brown Print Screen
Ameriški košarkar jo je grdo skupil pred nekim striptiz barom v Miamiju, kjer sta s soigralcem Kevinom Porterjem Jr. kršila protikoronska določila.

Košarkar Houston Rockets Sterling Brown je bil pred dnevi tarča nasilja pred nočnim klubom, ki ga je obiskal med gostovanjem na Floridi. Šestindvajsletletnik je utrpel hude poškodbe glave, potem ko se je po odhodu iz striptiz bara usedel v napačen avtomobil.

Kaj točno se je dogajalo v vozilu, sicer ni znano, neuradno pa velja, da so se potniki odzvali zelo agresivno, pri čemer je eden od njih Browna udaril s steklenico in mu prizadejal resne poškodbe glave.

Na spletu se je celo pojavil posnetek, kako okrvavljeni NBA-jevec kliče rešilca, medtem ko pojasnjuje svojo plat zgodbe policistom.

steve kerr Šokirani Šport Bojevniki ne morejo verjeti, kaj so jim storili Dončić in Co.

Incident kljub posredovanju mož v modrem obkrožajo številne nejasnosti. Policija ni našla prič o pretepu, zaposleni v baru pa incidenta niso videli. Rocketsi so v sporočilu za javnost zapisali, da je bil Brown žrtev napada.

Košarkar je moral zaradi poškodb obiskati bolnišnico, kjer so mu uspešno zakrpali glavo.

Z Brownom je protokol za preprečevanje širjenja okužbe koroanvorusa kršil tudi Kevin Porter Jr., ki ga je njegovo moštvo kaznovalo s 50.000 dolarji.

Kazen si je branilec ekipe iz Teksasa prislužil 19. aprila letos, ko po tekmi z Miamijem ni zdržal v hotelu, ampak se je skupaj z Brownom odločil za ogled floridskih deklet v enem od tamkajšnjih striptiz barov.

Pravila v ligi NBA igralcem prepovedujejo zbiranje v zaprtih prostorih, kjer je več kot 15 ljudi, pa tudi obisk barov, nočnih klubov in podobnih ponudb zabave.

Za razliko od Porterja jo je Brown, vsaj za zdaj, odnesel brez kazni, po poročanju New York Timesa pa bo pri tem tudi ostalo.

Brown je bil pred tremi leti žrtev policijskega nasilja, kar je sam označil za tipičen primer rasne nestrpnostii, kakršni so podvrženi temnopolti Američani.

Branilca, takrat še člana Milwaukee Bucks, so policisti obravnavali zaradi napačnega parkiranja, a se je vse skupaj hitro sprevrglo v ustrahovanje in uporabo prekomerne sile. Več o tem si lahko preberete TUKAJ

sterling brown NBA-jevec Šport Šokantni posnetki policijskega nasilja in ustrahovanja
Komentarjev 1
  • sam1 10:33 29.april 2021.

    Ja,tisti,kateri ima debel proračun,lahko vse kupi z denarjem in se požvižga na protikoronske ukrepe.....