Šport > Košarka
1846 ogledov

Pri ligi brez milosti za Dončića

Luka Dončić Profimedia
Potrjena kazen.

Čeprav so številni navijači Dallasa pričakovali, da bo vodstvo lige zbrisalo vsaj eno od (pre)strogih tehničnih napak, ki jih je na zadnji tekmi dobil Luka Dončić, se to ni zgodilo. Obe sta bili potrjeni, slovenski zvezdnik pa ima tako na svojem računu v tej sezoni že 15 tehničnih napak, ob naslednji bo moral prisilno izpustiti eno tekmo. V tesnem boju za eno izmed prvih šestih mest na Zahodu bi to znalo predstavljati precejšnjo težavo za Dallas.

Luka sicer privrženvem svojega kluba zagotavlja, da bo preostalih osem tekem izpeljal brez še ene tehnične napake. "Ne bom dobil še ene. Naj vas ne skrbi," je po tekmi dejal Dončić in hkrati upal na 'pomilostitev': "Bomo videli. Morda bo ena ali pa obe tehnični preklicani."

Prvo tehnično napako je Luka proti Sacramentu dobil po dosojeni napaki, ko je po besedah sodnika Rodneya Motta med vračanjem v obrambo zavpil 'hudiča, da ne' in mahal s pestjo.

Druga je sledila pol minute pred koncem tekme. "Bila je minuta odmora. Žoge ni vrgel najbližjemu sodniku, temveč jo je zalučal prek igrišča, kar je nešportno," je bila obrazložitev za drugo tehnično napako. To je Mott Dončiću pokazal med vračanjem na parket po minutnem posvetu na klopi.

luka dončić Stare zamere Šport Pogrom nad sodnikom, ki se je spravil na Dončića: "Smet si!" rodney mott Ne odstopa Šport Sodnik razkriva, kaj mu je zabrusil Dončić: "Pravila so jasna!" luka dončić Egotrip Šport Donćić ni mogel verjeti, kaj si je izmislil sodnik rick carlisle Tu nekaj smrdi Šport Dončićev trener namignil na teorijo zarote Luka Dončić NBA Šport Sodniki Dončiću stopili na vse možne žulje, sledila še izključitev

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice