Šport > Košarka
5682 ogledov

Shaquille O'Neal trdi, da je Dragića davil do nezavesti

goran dragić phoenix suns nba Reuters
Kapetan zlate slovenske reprezentance se je odzval na netočne trditve Shaquilla O'Neala.

Shaquille O'Neal, eden najboljših NBA centrov vseh časov, ki si je v Phoenixu kratek čas delil slačilnico z Goranom Dragićem, je v pogovoru z nekdanjim soigralcem Mattom Barnesom razkril, kako je nekoč v garderobi z davljenjem onesposobil slovenskega košarkarja, ki naj bi pri tem celo izgubil zavest.

"Goran Dragić je govoril in govoril. 'Utihni!' sem mu rekel, a je še kar nadaljeval. Stopil sem mu za hrbet in ga dal v enega tistih UFC prijemov. Padel je po tleh," se je v svojem slogu hvalil O'Neal.

"V garderobi sva bila jaz in Matt. Matt je pograbil svoj Gatorade in odšel ven. Ko so naju vprašali, kaj se je zgodilo, sva rekla, da nisva videla ničesar," je razkril 49-letnik in dodal, da se je "Dragića" lotil zato, ker naj bi ta preizkušal njegovo potrpljenje in ga celo izzival, češ, "kaj boš pa naredil?"

goran dragić | Avtor: Profimedia Profimedia

Očitno ameriški legendi, ki se lahko pohvali s štirimi naslovi NBA prvaka, že malce peša spomin. Izkazalo se je namreč, da je Dragića zamešal s Hrvatom Gordanom Giričekom, ki je bil član Phoenixa od marca pa do avgusta 2008, torej še preden se je Dragić sploh uradno pridružil moštvu iz Arizone.

Zanimivo je, da niti Barnes, ki naj bi bil v času famoznega davljenja prav tako prisoten v garderobi, ni vedel, da je O'Neal pravkar pošteno brcnil v temo.

"Shaq, lepo te prosim. Nismo vsi Balkanci enaki. Mene sploh še ni bilo v ekipi. Zmajujem z glavo. Ubogi Gordan Giriček," se je na trditve nekdanjega soigralca odzval Slovenec, nato pa ob svoji objavil še fotografijo omenjenega Hrvata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice