Porzingis: "Pa ravno zdaj, ko sva se z Lukom tako ujela."

Foto: Twitter porzingis dončić
Soigralec Luke Dončića meni, da je do prekinitve NBA sezone prišlo v sila neugodnem trenutku.
Oglej si celoten članek

Kristaps Porzirnigs obžaluje, da je košarkarska liga NBA aktivnosti prekinila ravno v času, ko je bila sinteza s prvim zvezdnikom ekipe Lukom Dončićem na najvišji točki doslej.

Latvijec upa, da bosta s podobno igro lahko nadaljevala tudi po premoru zaradi pandemije koronavirusa, ki je zajela celo državo.

Twitter Luka se je opravičil za svoj čivk

V pogovoru za Dallas Morning News je na vprašanje, česa se najbolj veseli, ko se bodo razmere spet normalizirale, je 24-letnik odvrnil: "Igrati v domači dvorani pred domačimi navijači in pri tem uživati. Občutek imam, da sva z Lukom tik pred vsem tem našla zares dober ritem. Upam, da se čim prej vrnemo na parket."

Dallas Mavericks so pred prekinitvijo zasedali sedmo mesto v zahodni konferenci z izkupičkom 40-27. Za zdaj ni jasno, kdaj naj bi liga NBA spet začela obratovati, po mnenju lastnika teksaškega moštva Marka Cubana že zelo kmalu.

"Ne vem točnega datuma. Sezona se ne bo nadaljevala, dokler ne bo zagotovljena varnost. Glede tega ni debate. Optimističen sem, da bi se lahko vrnili pred začetkom meseca junija, toda kdo ve? Upoštevali bomo mnenja strokovnjakov," je povedal ameriški milijarder.

Za 'crknit' Dončić 'žrtev' šaljivca, ki ga je zadel v nulo
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.