Šport > Košarka
240 ogledov

Porzingis: "Pa ravno zdaj, ko sva se z Lukom tako ujela."

porzingis dončić Reševalni pas/Twitter
Soigralec Luke Dončića meni, da je do prekinitve NBA sezone prišlo v sila neugodnem trenutku.

Kristaps Porzirnigs obžaluje, da je košarkarska liga NBA aktivnosti prekinila ravno v času, ko je bila sinteza s prvim zvezdnikom ekipe Lukom Dončićem na najvišji točki doslej.

Latvijec upa, da bosta s podobno igro lahko nadaljevala tudi po premoru zaradi pandemije koronavirusa, ki je zajela celo državo.

luka dončić Twitter Šport Luka se je opravičil za svoj čivk

V pogovoru za Dallas Morning News je na vprašanje, česa se najbolj veseli, ko se bodo razmere spet normalizirale, je 24-letnik odvrnil: "Igrati v domači dvorani pred domačimi navijači in pri tem uživati. Občutek imam, da sva z Lukom tik pred vsem tem našla zares dober ritem. Upam, da se čim prej vrnemo na parket."

Dallas Mavericks so pred prekinitvijo zasedali sedmo mesto v zahodni konferenci z izkupičkom 40-27. Za zdaj ni jasno, kdaj naj bi liga NBA spet začela obratovati, po mnenju lastnika teksaškega moštva Marka Cubana že zelo kmalu.

"Ne vem točnega datuma. Sezona se ne bo nadaljevala, dokler ne bo zagotovljena varnost. Glede tega ni debate. Optimističen sem, da bi se lahko vrnili pred začetkom meseca junija, toda kdo ve? Upoštevali bomo mnenja strokovnjakov," je povedal ameriški milijarder.

Za 'crknit' Šport Dončić 'žrtev' šaljivca, ki ga je zadel v nulo
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice