Šport > Košarka
206 ogledov

Masten zaslužek s preprodajo Kobejeve brisače

kobe bryant Epa
Brisača, ki jo je z ramen Kobeja Bryanta po njegovi zadnji tekmi v karieri potegnil navijač, je po treh letih zamenjala lastnika.

Brisača, ki jo je uporabil legendarni košarkar Kobe Bryant na zadnji tekmi v ligi NBA, je bila na dražbi v Arizoni prodana za 33.000 dolarjev. Kupila jo je oseba, ki namerava v Kaliforniji odpreti muzej posvečen Los Angeles Lakers.

Kobe Bryant je zadnjo tekmo v ligi NBA odigral 13. aprila 2016 proti Utah Jazz. Tedaj je - po dvajsetih sezonah in petih naslovih prvaka - dosegel kar 60 točk in se v čustvenem nagovoru publiki poslovil z besedami "Mamba out".

Brisačo, ki je bila predmet dražbe, je nek navijač tistega dne potegnil z ramen Bryanta, ko je ta hodil proti slačilnici. Eno leto kasneje je, kot poroča CNN, navijač to brisačo prodal za 9000 dolarjev.

Bryant je umrl 26. januarja letos v helikopterski nesreči, v kateri je življenje izgubila tudi njegova 13-letna hčerka Gianna, ter sedem drugim oseb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.