Porzingis pred tekmo z Dallasom iskreno o Dončiću

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji košarkar Dallasa zelo spoštuje kvalitete slovenskega asa.
Oglej si celoten članek

Čeprav zvezdniška naveza Luka Dončić - Kristaps Porzings Dallasu ni prinesla tega, česar so se navijači nadejali ob prihodu latvijskega velikana iz New Yorka, sta se košarkarja razšla v prijateljskem duhu.

Šok v Orlandu Dončić pohvalil soigralca, drugi mu je pošteno dvignil pritisk

Porzingis je od zimskega prestopa k Washington Wizards večkrat kategorično zavrnil namigovanja, da je bil njegov odhod posledica slabega odnosa z Dončićem, pred četrtkovim obračunom z Dallasom pa je o nekdanjem soigralcu spet spregovoril z izbranimi besedami.

Povedal je, da sta z Dončićem v Dallasu večkrat igrala ena na ena, pri tem pa je lahko iz prve roke spoznal, kaj dela Slovenca tako posebnega.

"Luka je dovršen igralec v vseh pogledih. Pri njem vse izgleda tako enostavno, da se človek vpraša, zakaj drugi igralci tega ne počnejo na enak način? Zaradi tega je on Luka, to ga dela posebnega," je povedal Porzingis.

Dallas Mavericks (6-4) se bodo na 11. tekmi rednega dela v četrtek pomerili z Washington Wizards (5-6).

Atraktivno Dončićevi podaji, ki treseta ligo NBA

Foto: Profimedia Kristaps Porzingis Luka Dončić Mavs Jazz

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.