Poskočni konjiček se je razkril zadnji

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Vse ekipe formule 1 so razkrile svoj dirkalnik za sezono 2019.
Oglej si celoten članek

Potem ko so vse večje ekipe svetovnega prvenstva formule 1 svoje dirkalnike za novo sezono razkrile v prejšnjih dneh, so danes to storili še pri Ferrariju.

Zapustil dom Nemci trdijo: Schumacher se je sončil na balkonu, imamo dokaz!

Italijani upajo, da bo dirkalnik z oznako SF90 končal desetletno sušo, kar zadeva naslov svetovnega prvaka. Tega bosta skušala doseči Nemec Sebastian Vettel in Monačan Charles Leclerc.

Ferrari je bil v letu 2018 hitrostno konkurenčen zmagovalnemu Mercedesu, a so rdeče kaznovale napake tako Vettla kot ekipe.

Nov šef ekipe Mattia Binotto je dejal, da je novi dirkalnik, znova seveda v tradicionalno rdeči barvi, razvoj lanskega modela in da ni revolucionaren. Pravi, da se je ekipa potrudila, da bi dosegla novo, višjo raven.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.