Šport > Moto športi
24143 ogledov

Nemci trdijo: Schumacher se je sončil na balkonu, imamo dokaz!

michael schumacher Epa
Najuspešnejši dirkač vseh časov je 3. januarja dopolnil 50 let, a rojstnega dneva ni praznoval doma.

Nemški mediji so razkrili nove podrobnosti o skrbno varovanem zasebnem življenju Michaela Schumacherja. Po poročanju uglednega časnika Bild, ki se sklicuje na navedbe tabloida Bunte, je sedemkratni svetovni prvak novo leto dočakal v prestižni vili na Majorki.

Po navedbah nemških medijev so Schumacherja v družinsko počitniško hišo še pred božičem prepeljali s helikopterjem Bell 429 GlobalRanger, ki je prirejen posebej za prevažanje pacientov.

schumacher vila | Avtor: Google Google
Schumacher je proti največjemu izmed Balearskih otokov poletel 20. decembra 2018 ob 8:41 zjutraj.

Helikopter se je nato ustavil v francoskem Pamiersu, kjer je dotočil gorivo, nato pa ob 14:35 pristal na zasebnem pristajališču Schumacherjeve vile v predelu Port d'Andratx. Gre za prestižno in zaprto skupnost, kjer prebivajo le najbogatejši prebivalci in obiskovalci otoka, dostop zunanjim osebam pa je onemogočen.

Nekdanji nemški dirkač, ki ga javnost ni ugledala vse od nesreče ob koncu leta 2013, je na Majorki preživel božič, novo leto in 50. rojstni dan, ki ga je praznoval 3. januarja.

V priljubljenem letovišču je užival v mediteranskem podnebju, temperatura na božični dan je namreč znašala prijetnih 19 stopinj celzija. Bunte celo trdi, da se je Schumacher na balkonu nastavljal sončnim žarkom. Nemški tabloid naj bi pridobil celo fotodokaze, ki jih namerava objaviti v tiskani izdaji.

majorka ženeva | Avtor: Google Google
S Schumacherjem so na otok pripotovali tudi številni člani osebja, ki skrbijo za njegovo varnost in zdravje. Ena izmed sester naj bi nosila zaščitno masko za obraz, kar namiguje, da ga želijo obvarovati pred okužbami.

Schumacherjevi so vilo na Majorki kupili julija 2018 za 30 milijonov evrov. Prestižno domovanje se ponaša z razgledom na morje, nasadom palm, vrtom in dvema bazenoma, da o notranjosti hiše na 15.000 kvadratnih metrih velikem posestvu, ne izgubljamo besed. 

Nekdanji lastnik vile je predsednik španskega športnega giganta Real Madrida Florentino Pérez.

O dejanskem stanju Michaela Schumacherja še vedno ni znanega prav veliko, a dejstvo, da mu je zdravstveno osebje očitno odobrilo potovanje na Majorko, je zagotovo dober obet za nadaljnje okrevanje.

Komentarjev 2
  • stilist 15:55 14.februar 2019.

    Kost za sponzorje, da ne usahne sponzorstvo...

  • Amelie_Downes 10:00 14.februar 2019.

    Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred mesecem dni in v prvem mesecu tega dela sem zaslužil 27.492 $. To delo je res neverjetno ...prikaži več in mi daje vsak dan odličen dohodek s krajšim delovnim časom. Vsaka oseba lahko zdaj na tej spletni strani z lahkoto d0bi več dohodka >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com

Sorodne novice