Poškodba Barcinega zvezdnika že na drugem treningu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Francoski reprezentant si je poškodoval mečno mišico.
Oglej si celoten članek

Branilec Barcelone in francoske reprezentance Samuel Umtiti je na treningu utrpel poškodbo desne mečne mišice, so sporočili iz katalonskega velikana.

Pri Barceloni sicer še niso želeli ugibati, kako dolgo bo 26-letnik zaradi poškodbe odsoten z igrišč. Umtiti se je tako poškodoval že drugi dan po vrnitvi na treninge po dvomesečni pavzi zaradi koronavirusa.

Po nakupih Ronaldo napisal seznam želja, želi tri Barcelonine igralce

Vodstvo španske Primere je sicer zaradi pandemije smrtonosnega virusa sredi marca ustavilo tekmovanje, a upa, da bi se prvenstvo že junija lahko nadaljevalo. Barcelona je ob prekinitvi tekmovanja imela dve točki prednosti pred večnim tekmecem Real Madridom.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.