Shiffrinova se je poškodovala

Foto: Instagram mikaela shiffrin
Najboljša smučarka na svetu se ne bo mogla udeležiti uvodnih tekem nove sezone svetovnega pokala v Söldnu.
Oglej si celoten članek

Potem ko je söldenska ledeniška uvertura v svetovni pokal alpskega smučanja dobila zeleno luč za izvedbo tekem, je najboljša smučarka zadnjih let, Američanka Mikaela Shiffrin na družbenih omrežjih sporočila, da se ne bo udeležila veleslaloma na ledeniku Rettenbach. Razlog pa je poškodba hrbta.

Pred sezono "Glavni cilj je preživeti!"

Petindvajsetletnica iz Vaila je med treningom pretekli teden začutila bolečine v hrbtu, po posvetu z zdravniško službo pa se je odločila, da izpusti tradicionalni veleslalomski uvod v sezono alpskega smučanja v Söldnu, ki bo potekal 17. (ženske) in 18. oktobra (moški).

"On ne bi želel..." Shiffrinova šokirala smučarski svet s čustvenim priznanjem

"Na moje veliko razočaranje letos v Söldnu ne bom mogla nastopiti. Po poškodbi hrbta pretekli teden so mi svetovali, naj izpustim prvo tekmo in se v popolnosti posvetim okrevanju zavoljo preostanka sezone," je na Instagramu sporočila zmagovalka 66 tekem za svetovni pokal. Eno od teh je slavila tudi v Söldnu leta 2014.

Shiffrinova se namerava vrniti na drugi tekmi svetovnega pokala v Zürsu v Avstriji, kjer bo 13. novembra na sporedu paralelni veleslalom.

Začetek sezone Zelena luč za ledeniško uverturo v Söldnu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.