Poškodba najdražje Realove okrepitve

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Eden Hazard bo zaradi poškodbe manjkal na uvodni tekmi Reala.
Oglej si celoten članek

Belgijski kapetan Eden Hazard bo zaradi poškodbe manjkal vsaj na uvodni tekmi nove sezone španskega prvenstva, ko se bo v soboto njegov novi klub Real na gostovanju pomeril z ekipo Celta Vigo, so sporočili iz nogometnega velikana iz Madrida. Hazard si je poškodoval desno stegensko mišico na današnjem treningu.

Hazard se je junija iz angleškega premierligaša Chelsea preselil v špansko prestolnico k belemu baletu, prestop pa naj bi bil po poročanju medije vreden dobrih 100 milijonov evrov.

Šport Hazard že povzroča probleme pri Realu

Zaradi poškodbe je zdravniška ekipa kraljevega kluba prižgala rdečo luč za njegov prvi uradni nastop za novo ekipo, za katero bi lahko po pričakovanjih nastopil šele 1. septembra na stadionu Santiago Bernabeu proti Levanteju.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.