Šport > Nogomet
2761 ogledov

Hazard že povzroča probleme pri Realu

Eden Hazard Profimedia
V kraljevem klubu ne gre ves po načrtih.

Pri madridskem Realu imajo kar nekaj težav pred začetkom nove sezone. Na pripravljalni tekmi jih je s 7:3 ponižal mestni tekmec Atletico, ob številnih poškodovanih pa sta jo na omenjenem dvoboju skupila še Luka Modrić in Luka Jović. Tu je še prestopna saga z Garethom Balom, za nameček pa v klubu niso zadovoljni tudi s telesno pripravljenostjo najdražje okrepitve Edena Hazarda.

Jan Oblak Video Šport Oblak sodeloval pri katastrofi Reala, že ob polčasu 5:0

Po zapisih v Sportu in Asu se je Belgijec na pripravah pojavil s sedmimi kilogrami presežka. Najbolj nezadovoljen naj bi bil presednik kluba Florentino Perez, še zlasti, ker je ob predstavitvi okrepitve izjavil, da je v klub prišel igralec, ki bo rešil vse težave v klubu. Po pisanju Špancev se je zdaj povsem distanciral od omenjenega prestopa, izjavil pa je, da je Hazarda pripeljal le na izrecno željo Zinedina Zidana. Hazard je v Real prišel iz Chelseaja za 100 milijonov.

Belgijcu se ni zgodilo prvič, da je na priprave pred sezono prišel nepripravljen. Lani je tako v pogovoru za belgijski HLN priznal, da se mu je to zgodilo že leta 2015 pri Chelseaju.

Rdeči alarm Šport Oblak v silovitem trčenju "zlomil" zvezdnika Reala

"Imel sem eno slabo sezono, gre za zadnjih šest mesecev pod taktirko Joseja Mourinha pri Chelseaju. delno je to moja krivda. Po osvojitvi naslova angleškega prvaka smo zahtevali daljše počitnice. Bil sem povsem izven forme. To sem se letos spomnil, štiri tedne po koncu svetovnega prvenstva sem že bil na treningu s Chelseajem," je lani dejal Hazard, ki pa je bil tokrat očitno precej manj pozoren na svoje fizično stanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.