Šport > Nogomet
3553 ogledov

Bale odhaja, pri 1:7 se je porogljivo nasmehnil Zidanu

Gareth Bale twitter
Ob blamaži Reala proti Atleticu je Gareth Bale najverjetneje odigral zadnjo tekmo v dresu Reala.

Gareth Bale je ob koncu dvoboja proti Atleticu le stopil na zelenico, njegov dosedanji klub pa je po devetdesetih minutah igre klonil s 3:7. Valižan, ki ga povratnik na klop Reala Zinedine Zidane ne želi več imeti v svojem moštvu, se očitno ni pretirano obremenjeval s katastrofalno predstavo svoje ekipe. Ob zaostanku ob polčasu z 0:5 se je zabaval na klopi, pri izidu 1:7, v igro je vstopil v 62. minuti, pa so ga kamere ujele, kako se je obrnil k trenerju in mu namenil nasmeh.

Po poročanju Marce je bila to sicer zadnja tekma Valižana v dresu Reala. Z njim je sicer v šestih letih kar štirikrat postal evropski klubski prvak, zdaj pa se naj bi preselil v vrste kitajskega Jiangsu Suninga. "To so zadnje ure Garetha Bala v Madridu, podpisal bo za Jiangsu Suning. Od sprejema pogodbe ga ločijo le še nekatere malenkosti," so zapisali v tekstu, ki se je pojavil na naslovnici o doganju v Realu ponavadi dobro obveščene Marce. 

Jan Oblak Video Šport Oblak sodeloval pri katastrofi Reala, že ob polčasu 5:0

Zidane se mu je sicer že pred dnevi javno odrekel.

Gareth Bale | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice