Poškodovanega nogometaša povozilo zdravniško vozilo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ko ima hudič mlade... Mladi nogometaš Trindadeja se je najprej poškodoval, nato pa so ga še povozili z zdravniškim vozilom.
Oglej si celoten članek

Mladi brazilski nogometaš Bernardo je doživel bizarno nesrečo, potem ko se je poškodoval na tekmi Pokala Sao Paula do 20 let med ekipama Flamenga in Trindadeja.

Po dvoboju z nasprotnim branilcem je mladi nogometaš Trindadeja namreč poškodovan obležal na travi, sodnik pa je takoj na igrišče poklical zdravniško službo.

Ker ni bilo jasno, kako resna je poškodba in ali lahko mladi Bernardo sploh stopi na poškodovano nogo, se je zdravniška služba na igrišče pripeljala s svojim vozilom. Toda pri hitenju so se nekoliko preveč približali ležečemu nogometašu in mu s sprednjim desnim kolesom zapeljali preko poškodovane noge. Nesrečni nogometaš, ki se je do tedaj še dobro držal, je začel kričati od bolečin in je bil nemudoma prepeljan v bližnjo bolnišnico.

Trindade pa je kljub izgubi pomembnega nogometaša na koncu vseeno slavil z 1:0 po zadetku Reginalda iz 5. minute.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.