Poslal dres mami Dražena Petrovića

Foto: EPA
Foto: EPA
Muzej legendarnega košarkarja Dražena Petrovića bo po novem bogatejši za dres najkoristnejšega igralca lige NBA Stephena Curryja, ki se je tako po 23 letih oddolžil Draženovi mami Biserki.
Oglej si celoten članek

Pisalo se je leto 1992 in Dell Curry, oče MVP-ja nedavno končane sezone Stephena Curryja, se je na tekmi All-Star udeležil tekmovanja v metu za tri točke. Malega Stephena, ki je bil takrat star štiri leta, je v tem času pazila mama pokojnega hrvaškega košarkarja Dražena Petrovića, česar branilec Golden State Warriors ni nikoli pozabil.

Po zmagi v finalu lige NBA proti Cleveland Cavaliers je Biserki poslal svoj dres, ki bo na ogled v muzeju v Zagrebu. ''V čast mi bo, da bo v Draženovem muzeju visel moj dres,'' je povedal ameriški košarkar.

Slika spodaj: Štiriletni Curry v naročju svojega očeta Della med All Star tekmo leta 1992.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.