Posledice navijačeve neumnosti

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ruski vratar Igor Akinfeev jo je v incidnetu v Podgorici, kjer ga je eden od domačih navijačev zadel z baklo, odnesel le z opeklino.
Oglej si celoten članek

Incident na kvalifikacijski tekmi med Rusijo in Črno goro, na kateri je domači navijač po manj kot minuti srečanja z baklo zadel gostujočega vratarja Igorja Akinfeeva, se je na srečo končal brez večjih posledic.

Ruskega čuvaja mreže so morali prepeljati v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je utrpel le nekaj opeklin, tako da je lahko kmalu zatem nadaljeval z nastopi v domačem prvenstvu. Čeprav so posledice incidenta, ki se je zgodil 27. marca, še vidne, pa je s fotografije razvidno, da se bo poškoda na vratu v celoti zacelila.

Kvalifikacijska tekma skupine G je bila po incidentu prekinjena, kasneje pa so jo zaradi izgredov navijačev dokončno prekinili. Uefa je kaznovala obe nogometni zvezi. Črnogorski navijač, ki je v prvi minuti ''pokosil'' Akinfeeva, se je kmalu po tekmi predal oblastem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.