Šport > Nogomet
28 ogledov

Posledice navijačeve neumnosti

igor akinfeev Reševalni pas/Twitter
Ruski vratar Igor Akinfeev jo je v incidnetu v Podgorici, kjer ga je eden od domačih navijačev zadel z baklo, odnesel le z opeklino.

Incident na kvalifikacijski tekmi med Rusijo in Črno goro, na kateri je domači navijač po manj kot minuti srečanja z baklo zadel gostujočega vratarja Igorja Akinfeeva, se je na srečo končal brez večjih posledic.

Ruskega čuvaja mreže so morali prepeljati v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je utrpel le nekaj opeklin, tako da je lahko kmalu zatem nadaljeval z nastopi v domačem prvenstvu. Čeprav so posledice incidenta, ki se je zgodil 27. marca, še vidne, pa je s fotografije razvidno, da se bo poškoda na vratu v celoti zacelila.

Kvalifikacijska tekma skupine G je bila po incidentu prekinjena, kasneje pa so jo zaradi izgredov navijačev dokončno prekinili. Uefa je kaznovala obe nogometni zvezi. Črnogorski navijač, ki je v prvi minuti ''pokosil'' Akinfeeva, se je kmalu po tekmi predal oblastem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.