Posledice padca prehude

Foto: Epa philippe gilbert Foto: Epa philippe gilbert Foto: Epa philippe gilbert
Belgijski kolesar je končal z nastopi na dirki po Franciji.
Oglej si celoten članek

Belgijec Philippe Gilbert je zaradi poškodbe, posledice grozljivega padca v današnji 16. etape 105. kolesarske dirke po Franciji, predčasno končal letošnji Tour.

Video Grozljiv padec vodilnega kolesarja

Po navedbah njegove ekipe Quick-Step so ga odpeljali v bolnišnico v Toulouse na nadaljnje preiskave, po prvih poročilih pa naj bi si težje poškodoval levo koleno.

Nekdanji svetovni prvak Gilbert je po lastni napaki na spustu, kakšnih 59 km pred ciljem, nevarno padel, zletel preko nizke kamnite ograde v jarek, a na srečo sam priplezal nazaj na cesto in nadaljeval s tekmovanjem. D

a ni nič hujšega, je nakazal z dvignjenim palcem, pa čeprav je krvavel na levi roki. Zdravniški pregledi so nato pokazali, da padec vendarle ni bil tako nedolžen.

Nesreča se je zgodila zelo blizu spomenika, ki označuje smrtno nesrečo italijanskega prvaka Fabia Casartellija leta 1995.

Incident Med posredovanjem policije so jo grdo skupili tudi kolesarji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.