Posnetek hude prometne nesreče nogometaša Seville

Foto: Print Screen
Po spletu je zaokrožil posnetek prometne nesreči, v kateri je nogometaš Seville ubil mladoporočena, ki sta bila na poti na poročno svatbo.
Oglej si celoten članek

Poročali smo o prometni nesreči, katero je v alkoholiziranten stanju in ob neprilagojeni hitrosti povzročil 20-letni nogometaš Joao Maleck. 

Tragično Huda nesreča vzela dve življenji, nogometaš Seville v priporu

20-letnik je v predmestju Guadalajare trčil v zadek drugega avtomobila,v katerim sta bila mladoporočenca. 33-letni moški in njegova 26-letnega soproga sta umrla na kraju nesreče.

Trčenje je bilo tako silovito, da od njunega avtomobila ni ostalo prav veliko. Maleck in njegov sopotnik nista utrpela hujših poškodb. Dan kasneje se je na spletu pojavil posnetek prometne nesreče.

Sevilla se je v prvi izjavi na to temo oddaljlila od napadalca, ki je sicer član mehiškega Santosa Lagune, a je v Španiji igral kot posojeni nogometaš.

"Nimamo kaj povedati o njem. Pri nas je igral na posoji, on ni nogometaš Seville. Z njim nimam več namena sodelovati, to smo sporočili tudi Santosu," so odločni pri španskemu prvoligašu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:29 25. Junij 2019.

    Enak povračilni ukrep, zob za zob... za take idiote.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.