Posnetki pijanega zvezdnika Cityja postali pravi hit! Še vedno ni prišel k sebi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zvezdnik Manchester Cityja še vedno proslavlja zmago v finalu lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Manchester Cityja so v soboto z zmago z 1:0 proti italijanskemu Interju prišli do prvega naslova v ligi prvakov v zgodovini kluba.

Na stadionu v Carigradu je veliki finale odločil izjemni Rodri, ki je dosegel edini zadetek na tekmi ter poskrbel za veliko slavje "meščanov".

Slavje se je lahko začelo, igralci, ki so spisali novo stran klubske zgodovine, pa so si dali duška že po tekmi, z veseljačenjem so na poti domov nadaljevali na Ibizi, preden so vse skupaj zaključili na ulicah Manchestra, kjer je na tisoče navijačev pričakalo svoje junake.

Še posebej pa si je izmed vseh zvezdnikov Manchester Cityja dal duška Jack Grealish, njegovi posnetki in fotografije v vinjenem stanju pa so postali pravi hit.

Ljudi po svetu je najbolj nasmejal posnetek iz ponedeljka zjutraj, ko so ga na Ibizi pri odhodu iz hotela posneli v društvu Kyla Walkerja, kateri je moral svojega soigralca podpirati, saj slednji ni mogel stati na nogah.

Da pa bi bilo vse skupaj še bolj smešno, pa je poskrbelo osebje na letališču, ki je nogometnemu zvezdniku ponudilo celo invalidski voziček za transport po letališču.

Težko ravno rečemo, da je Grealish s svojim obnašanjem vzor za mlade športnike, je pa zagotovo dokazal, da zna proslaviti uspeh kariere.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.