Šport > Nogomet
9282 ogledov

Posnetki pijanega zvezdnika Cityja postali pravi hit! Še vedno ni prišel k sebi

Jack Grealish Profimedia
Zvezdnik Manchester Cityja še vedno proslavlja zmago v finalu lige prvakov.

Nogometaši Manchester Cityja so v soboto z zmago z 1:0 proti italijanskemu Interju prišli do prvega naslova v ligi prvakov v zgodovini kluba.

Na stadionu v Carigradu je veliki finale odločil izjemni Rodri, ki je dosegel edini zadetek na tekmi ter poskrbel za veliko slavje "meščanov".

Slavje se je lahko začelo, igralci, ki so spisali novo stran klubske zgodovine, pa so si dali duška že po tekmi, z veseljačenjem so na poti domov nadaljevali na Ibizi, preden so vse skupaj zaključili na ulicah Manchestra, kjer je na tisoče navijačev pričakalo svoje junake.

Še posebej pa si je izmed vseh zvezdnikov Manchester Cityja dal duška Jack Grealish, njegovi posnetki in fotografije v vinjenem stanju pa so postali pravi hit.

Ljudi po svetu je najbolj nasmejal posnetek iz ponedeljka zjutraj, ko so ga na Ibizi pri odhodu iz hotela posneli v društvu Kyla Walkerja, kateri je moral svojega soigralca podpirati, saj slednji ni mogel stati na nogah.

Da pa bi bilo vse skupaj še bolj smešno, pa je poskrbelo osebje na letališču, ki je nogometnemu zvezdniku ponudilo celo invalidski voziček za transport po letališču.

Težko ravno rečemo, da je Grealish s svojim obnašanjem vzor za mlade športnike, je pa zagotovo dokazal, da zna proslaviti uspeh kariere.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice