Magazin > VIP
51754 ogledov

Tina Gaber se je pohvalila, kam je odpotovala s premierjem

Tina Gaber Instagram
Premier Robert Golob si bo v Istanbulu v spremstvu Tine Gaber ogledal finale nogometne lige prvakov.

Predsednik vlade Robert Golob si bo nocoj v Istanbulu ogledal finale nogometne lige prvakov, so sporočili iz njegovega kabineta in dodali, da je premier v Turčiji na zasebnem obisku. V finalu se bosta sicer pomerila Manchester City in milanski Inter.
Drugih podrobnosti o premierjevem obisku v Istanbulu iz njegovega kabineta niso navedli.

Prizorišče finala bo olimpijski stadion Atatürk. Večina tistih, ki spremljajo nogomet, vlogo favorita pripisuje Angležem, ki imajo takšen status tudi na stavnicah. Golob in njegova partnerica Tina Gaber, ki se je na družabnih omrežjih pohvalila, da je na prizorišču enega največjih športnih dogodkov leta, sta se glede na objave pred velikim finalom udeležila tudi elitnih slavnostnih dogodkov.

Dezurni@styria-media.si

Komentarjev 31
  • lojs 08:29 11.junij 2023.

    vsi tisti, ki zbirate zamaške, podpirate razne deželake in podobne volunterje, se spomnite na vso to početje "revnega" primorca in njegove babnice ... staro vsebino, kjer je polna zlato, blišča in razkošja na račun sponzorjev, je z neta (šlampasto) pobrisala, ...prikaži več sedaj pa objavlja nove vsebine, vse isto ali enako ... ne vem zakaj je treba ravno v klet, da to opaziš, če se pa vse vidi iz vesolja

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 06:47 11.junij 2023.

    Vidim, da ste prikletni troli končno našli temo, ki ste ji dorasli - to je obrekovanje...Sicer pa premierjem in njihovim spremljevalkam pritičejo tudi takšni dogodki in je prezenca zaželena in koristna za državo...In tudi, če bi šla tja izključno na ...prikaži več tekmo in to s falconom, to nikogar nič ne briga, vsaj dokler niso kaznovane milijonske kraje prejšnje vladne lopovske garniture... Torej kar drkajte sedaj poleg na svojega Janeza, sedaj še na Tino, pa Urška bo tudi kmalu na voljo...Golazen pritlehna.

  • jan631 19:14 10.junij 2023.

    Poročeni starček, katerega žena je v psihiatrični bolnišnici, v katero jo je verjetno pripeljal on sam, sedaj z brezposelno starleto na naš račun, paradira po tujini. Ko pa ne bo več PV, kar se bo zgodilo zelo kmalu, pa ga ...prikaži več bo omenjena priležnica izpljunila kot pokvarjen čevapčič. Neuki upokojenci tipa Enred3 pa bodo z njim do bridkega konca.