Postava Uefe brez nogometašev Barcelone

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Za razliko od nogometnega sindikata FIFPro, ki je v idealno enajsterico uvrstil štiri nogometaše Barcelone, so navijači na spletni strani Uefe izbrali malce drugačno postavo.
Oglej si celoten članek

Evropska nogometna zveza (Uefa) je danes objavila svojo najboljšo enajsterico v letu 2013. V njej ni nobenega igralca španske Barcelone, kar štirje pa so člani nemškega Bayerna iz Münchna, ki je v minuli sezoni osvojil evropsko Ligo prvakov. Na spletni strani Uefe se je glasovanja udeležilo več kot 6,3 milijona nogometnih navdušencev.

V najboljši postavi Uefe so naslednji igralci: Manuel Neuer (Nemčija/Bayern München), Philipp Lahm (Nemčija/Bayern München), Sergio Ramos (Španija/Real Madrid), Thiago Silva (Brazilija/Paris Saint-Germain), David Alaba (Avstrija/Bayern München), Gareth Bale (Wales/Real Madrid, Tottenham), Marco Reus (Nemčija/Borussia Dortmund), Mesut Özil (Nemčija/Arsenal, Real Madrid), Franck Ribery (Francija/Bayern München), Cristiano Ronaldo (Portugalska/Real Madrid) in Zlatan Ibrahimović (Švedska/Paris Saint-Germain).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.