Šport > Nogomet
54 ogledov

Postava Uefe brez nogometašev Barcelone

Veselje Alexisa Sancheza po zadetku proti Elcheju. Reuters
Za razliko od nogometnega sindikata FIFPro, ki je v idealno enajsterico uvrstil štiri nogometaše Barcelone, so navijači na spletni strani Uefe izbrali malce drugačno postavo.

Evropska nogometna zveza (Uefa) je danes objavila svojo najboljšo enajsterico v letu 2013. V njej ni nobenega igralca španske Barcelone, kar štirje pa so člani nemškega Bayerna iz Münchna, ki je v minuli sezoni osvojil evropsko Ligo prvakov. Na spletni strani Uefe se je glasovanja udeležilo več kot 6,3 milijona nogometnih navdušencev.

V najboljši postavi Uefe so naslednji igralci: Manuel Neuer (Nemčija/Bayern München), Philipp Lahm (Nemčija/Bayern München), Sergio Ramos (Španija/Real Madrid), Thiago Silva (Brazilija/Paris Saint-Germain), David Alaba (Avstrija/Bayern München), Gareth Bale (Wales/Real Madrid, Tottenham), Marco Reus (Nemčija/Borussia Dortmund), Mesut Özil (Nemčija/Arsenal, Real Madrid), Franck Ribery (Francija/Bayern München), Cristiano Ronaldo (Portugalska/Real Madrid) in Zlatan Ibrahimović (Švedska/Paris Saint-Germain).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.