Šport > Nogomet
37 ogledov

''Ne bom se odzval na njegove izjave''

cristiano ronaldo EPA
Napadalec Reala Cristiano Ronalda ni želel komentirati besed predsednika Uefe Michela Platinija, dejal je le, da namesto njega govorijo predstave na nogometni zelenici.

Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo je ponovno namignil, da se ne bo udeležil podelitve zlate žoge v Zürichu, saj meni, da je s strani Mednarodne nogometne zveze (Fifa) deležen pristranske obravnave.

Ronaldo je prepričan, da Fifa favorizira Lionela Messija, kar je posredno potrdil tudi predsednik zveze Sepp Blatter, ki je napadalca Reala označil za ''komandanta'' in se javno opredelil za podpornika argentinskega čudežnega dečka.

Olje na ogenj je v torek prilil še predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) Michel Platini, ki je v šali dejal, da so rok glasovanja za Ballon d'Or podaljšali z namenom, da bi pomagali Ronaldu.

''Mislim, da me Platini ni želel provocirati. Ne bom se odzval na njegove izjave. Na dan prireditve Ballon d'Or bom morda v Španiji, Zürichu ali Madeiri,'' je povedal Ronaldo in posredno razkril, da se še vedno ni odločil, ali se bo udeležil prireditve v švicarskem trgovskem in kulturnem središču.

Stavnice največ možnosti za zmago pripisujejo prav Ronaldu, med resne kandidate za zmago pa se uvrščata še Messi in Franck Ribéry.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.