Šport > Nogomet
8 ogledov

Rojak užalil Ribéryja: glasoval bi za CR7

franck ribery EPA
Francoski reprezentant Mamadou Sakho je užalil rojaka Francka Ribéryja, ko je dejal, da bi svoj glas za Ballon d'Or podelil Cristianu Ronaldu.

Franck Ribéry, eden izmed ključnih nogometašev Bayern Münchna, ki je lani bavarskemu klubu pomagal do zgodovinskega trojčka, nedavno pa je odigral pomembno vlogo pri uvrstitvi Francije na SP 2014 -  galski petelini so po prvi tekmi proti Ukrajini zaostajali z 0:2, na koncu pa slavili s skupnim rezultatom 3:2 - je nezadovoljen s podpro svojega reprezentančnega kolega Mamadouja Sakhoja.

Branilec Liverpoola je priznal, da bi svoj glas za dobitnika zlate žoge namenil Cristianu Ronaldu. ''Glasoval bi za Ronalda. On je nogometaš, ki igra na visokem nivoju in je dober atlet. Portugalčeva statistika je zelo impresivna. Seveda bi moje srce glasovalo za Ribéryja, a številke ne lažejo,'' je povedal Sakho, in čeprav številke res govorijo močno v prid napadalca Reala, Ribéry nad besedami reprezentančnega kolega ni bil pretirano navdušen.

''Sakho me je razočaral. Razočaral me je s svojimi nedavnimi besedami. Kakorkoli, v nogometu je pač tako. Povedal je svoje mnenje. Takšno je življenje. Nič hudega,'' je povedal Ribéry, ki naj bi poleg Ronalda veljal za glavnega favorita, saj je Messi zaradi poškodbe stegenske mišice, ki ga je do konca sezone prikovala na Barçino klop, praktično že izpadel iz igre za zmago.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.