"Pot je zahtevna"

Foto: Sport 03.11.13, Ante Simundza, trener Maribora, VIR: Nino Verdnik
Foto: Sport 03.11.13, Ante Simundza, trener Maribora, VIR: Nino Verdnik
Prvenstvena premiera proti Zavrču v domačem Ljudskem vrtu se Mariborčanom ni izšla po željah. Branilci naslova po dvoboju niso bili zadovoljni z osvojeno točko (1:1).
Oglej si celoten članek

"Prepoceni smo prejeli zadetek. Takšnih zadetkov ponavadi ne prejemamo. Dvoboj se je v tistem trenutnu obrnil v drugo smer, a smo stopili skupaj in že v prvem polčasu prišli do izenačenja," je po dvoboju dejal domači vezist Damjan Bohar, ki je bil razočaran zaradi neučinkovitosti svoje zasedbe v drugih 45-ih minutah.

"V drugem polčasu so gledalci spremljali obleganje gostujočega gola. Obrambo Zavrča, ki je bila zelo zgoščena, smo prebijali preko bokov, a nam ni uspelo zadeti še drugič."

Strateg Ante Šimundža verjame, da prvenstveni spodrsljaj ne bo vplival na moštveno moralo pred pomembno evropsko bitko: "V Astano gremo z dvignjenimi glavami. Zavedamo se, da je tudi tudi domače prvenstvo zelo zahtevno, vendar imamo visoke cilje. Pot je zahtevna, vendar se moramo v sredo prikazati v precej boljši luči." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.