Šport > Nogomet
11 ogledov

"Pot je zahtevna"

Sport 03.11.13, Ante Simundza, trener Maribora, VIR: Nino Verdnik Sport 03.11.13, Ante Simundza, trener Maribora, VIR: Nino Verdnik
Prvenstvena premiera proti Zavrču v domačem Ljudskem vrtu se Mariborčanom ni izšla po željah. Branilci naslova po dvoboju niso bili zadovoljni z osvojeno točko (1:1).

"Prepoceni smo prejeli zadetek. Takšnih zadetkov ponavadi ne prejemamo. Dvoboj se je v tistem trenutnu obrnil v drugo smer, a smo stopili skupaj in že v prvem polčasu prišli do izenačenja," je po dvoboju dejal domači vezist Damjan Bohar, ki je bil razočaran zaradi neučinkovitosti svoje zasedbe v drugih 45-ih minutah.

"V drugem polčasu so gledalci spremljali obleganje gostujočega gola. Obrambo Zavrča, ki je bila zelo zgoščena, smo prebijali preko bokov, a nam ni uspelo zadeti še drugič."

Strateg Ante Šimundža verjame, da prvenstveni spodrsljaj ne bo vplival na moštveno moralo pred pomembno evropsko bitko: "V Astano gremo z dvignjenimi glavami. Zavedamo se, da je tudi tudi domače prvenstvo zelo zahtevno, vendar imamo visoke cilje. Pot je zahtevna, vendar se moramo v sredo prikazati v precej boljši luči." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.