Pozabila na ček za 1,13 milijona

Foto: EPA
Foto: EPA
Danska teniška igralka Caroline Wozniacki je po porazu v finalu New Yorka pozabila vzeti ček za osvojeno nagrado. Ta je znašala 1,45 milijona ameriških dolarjev.
Oglej si celoten članek

Štiriindvajsetletna Caroline Wozniacki se po nekaj slabših letih znova vrača v vrh svetovnega tenisa, kjer je že bila. Po letu 2009 je tako nekdanja prva igralka sveta v New Yorku znova zaigrala v finalu turnirja za grand slam, kjer pa je morala priznati premoč Sereni Williams.

Pri odhodu s stadiona je nato pozabila na prisluženi ček, drugo mesto ji je sicer prineslo 1,45 milijona ameriških dolarjev (1,13 milijona evrov). Na nagrado se je spomnila šele kasneje v avtomobilu, po pol ure vožnje se je vrnila po priigrani dobitek. "Imam dobolj denarja za hrano, za nakup lepih čevljev," je kasneje dejala Danka in dodala: "Zame je pomemben le tenis in lovorike. Denar me ne motivira." 

"Nikoli me ne zanima promoviranje moje znamke. Seveda si želim uspeha zase in svoje pokrovitelje ... a zaradi tega ne čutim nobenega pritiska. Ne igram za denar," je še povedala Wozniackijeva, ki na leto zasluži okoli 10 milijonov dolarjev za sodelovanje s podjetji kot so Adidas, Babolat in Rolex.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:35 24. September 2014.

    pri 10mio na leto mene 1 mio tudi ne bi prevec zanimal, v bistvu bi se pri prvem mio že …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.