Poziral s terorističnim osumljencem

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Xherdan Shaqiri se je med obiskom rodnega mesta v vzhodnem Kosovu fotografiral z radikalnim verskim voditeljem Shefqetom Krasniqijem.
Oglej si celoten članek

Fotografija švicarskega reprezentanta in imama največje mošeje v mestu, ki je pred nekaj dnevi zaokrožila po družabnih omrežjih, je dvignila veliko prahu.

Xherdan Shaqiri se je med obiskom Kosova fotografiral z zloglasnim imamom Shefqetom Krasniqijem, ki je bil lani eden izmed 15 islamistov, ki jih je zaradi suma rekrutiranja borcev za ekstremistične skupine v Iraku in Siriji aretirala kosovska policija.

Shaqiri je z objavo na družabnem omrežju Facebook pojasnil, da ni vedel, kdo je moški, ki ga je med obiskom Prištine prosil za fotografijo.

''Fotografija imama Shefqeta Krasniqija in mene je povzročila ogromno nepotrebnega hrupa. Pristopil je do mene in me vprašal za fotografijo, tako kot na tisoče drugih ljudi. Poziral sem z njim, ker bi bilo nesramno, če bi ga zavrnil. Nisem vedel, da je imam povezan s terorizmom. Ne morem preveriti vsakega navijača, ki si želi moje fotografije,'' se je pred očitki branil 23-letnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.