Pozor, Dončić nocoj v boj že ob 19. uri

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ljubitelji lige NBA in privrženci Luke Dončića boste danes prišli na svoj račun, saj bo Dallas tekmo igral že ob 19. uri po slovenskem času.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić bo danes na parket stopil prej kot običajno. Njegov Dallas (33-31) namreč v domači areni American Airlines Center gosti zasedbo Phoenixa (35-29) že ob 19. uri po slovenskem času (12.00 po lokalnem času). Na svoj račun boste tako prišli tudi slovenski ljubitelji košarke, saj si boste lahko (s prenosom na Arena Sport 1) Dončićeve vragolije lahko ogledali v televizijsko najbolj zaželenem času (t. i. "prime time"), ko se boste lahko dodatno sprostili z osvežilno pijačo in prigrizki.

Šport Noro: Dončić z Dallasom še letos prihaja v Evropo

Gre za t. i. nedeljske popoldanske termine po ameriškem času, ki so namenjeni ljubiteljem evropske košarke, saj lahko ti uživajo v spremljanju najboljših košarkarjev na svetu, ne da bi pri tem bedeli pozno v noč ali pa se prebujali sredi noči. 

Dalls vs. Phoenix

Gre za obračun neposrednih tekmecev zahodne konference in starih znancev z lanske končnice, ko so konferenčni polfinale Zahoda s 4:3 dobili Mavsi. Analitični pregled kaže na to, da Dallasu moštva z Zahoda zelo ležijo: proti njim imajo namreč izkupiček 24-17. Tudi Soncem ne gre slabo z nasprotniki z zahoda, saj beležijo podoben izkupiček kot Dallas, in sicer 22-15. To bo še četrti obračun teh dveh ekip v tej sezoni, zadnji obračun so dobili Mavsi z 99:95. Dallas je v tej sezoni precej boljši doma (21-12) kot v gosteh, podobno velja tudi za ekipo Phoenixa, ki je v gosteh krepko negativna (14-19).

Pod pritiskom Irving iskreno o tegobah igranja z Dončićem

Spopad Dončića in Duranta

Šlo bo tudi za spopad dveh velikih zvezdnikov lige NBA – Luke Dončića in Kevina Duranta, ki se je Soncem pridružil v začetku februarja. Phoenix ima sicer zelo močno zasedbo, saj ima poleg Duranta v svojih vrstah še odličnega strelca Devina Bookerja in dominantnega centra Deandreja Aytona, ki je bil na naboru lige NBA izbran istega leta kot Dončić. Če k tem imenom dodamo še izkušenega organizatorja igre Chrisa Paula in nigerijskega reprezentanta Josha Okogieja, dobimo izjemno močno prvo peterko Sonc. To bo tudi pravi test za "prenovljeno" ekipo Dallasa, ki se še lovi v formi po prihodu Kyria Irvinga.

 

Vse o košarki danes na naših spletnih straneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:03 5. Marec 2023.

    Kaj, a potem novic na 24ur ne bo?. Sem se že na Zgončevo pripravljal..Hudo bo zamuditi njihov «Kinder» šov oglaševanja..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.