Prale ostaja na klopi Rudarja

Foto: EPA Bojan Prašnikar bo še eno leto sedel na klopi Rudarja. (Foto: EPA)
Nekdanji slovenski selektor Bojan Prašnikar bo tudi v naslednji sezoni vodil Rudar iz Velenja. Klub je v izjavi za javnost zapisal, da bodo s Praletom nadaljevali po začrtani poti.
Oglej si celoten članek

Po pričakovanju je Bojan Prašnikar novi-stari trener nogometašev Rudarja. Že v minulem prvenstvu je kot tretji trener za Marijanom Pušnikom in Francijem Oblakom moštvo vodil zadnjih sedem kol, v torek pa se je vodstvo kluba z njim dogovorilo, da bo trener Rudarja še naslednjo sezono.

"Medsebojni dogovor med vodstvom kluba in trenerjem Prašnikarjem je, da nadaljujemo začrtano pot tudi v prihodnji tekmovalni sezoni, in sicer pot, ki temelji predvsem na delu z mladimi in domačimi nogometaši," je klub zapisal v sporočilu za javnost.

Medtem moštvo že doživlja spremembe. Fabjan Cipot bo ostal v Rudarju še eno leto, Rusmin Dedić pa še dve leti. Prost igralec je po koncu sezone postal Petar Stojnić, ki bo nogometno pot nadaljeval v Švici, klub pa pogodb ni podaljšal z Miho Golobom, Davidom Tomažičem Šerugo, Nedzebedinom Selimijem in Janom Vidicem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.